Seminarie: Transactionele Analyse

Zaterdag 16 februari: 10u15 – 14u00

"Een pad naar betere zelfkennis en succes in relaties."

Gastlector: Willy Musschoot

De Transactionele Analyse (TA) is een praktisch bruikbare theorie die ons in staat stelt om het menselijk gedrag op een doeltreffende manier te analyseren en daardoor zelfkennis te verhogen.

In een TA seminarie trachten we te begrijpen welke de gevolgen zijn van onze gedragingen en contacten met anderen en hoe we ondoeltreffende communicaties kunnen vermijden.

Door het directe inzicht in eigen zwakten en sterkten kan men beslissen zich soepeler te gedragen in een verscheidenheid van situaties, rekening houdende met de persoonlijkheid van anderen. Een contact met een collega bijvoorbeeld is verschillend van een contact met een klant en zal het sturen van andere “transacties” (communicaties) vereisen.

We proberen TA bij te brengen op een niet-agressieve en niet-bedreigende manier. We glijden op geen enkele manier af naar therapieachtige sessies zoals dat soms het geval is bij andere vormingen over zelfkennis. Het seminarie brengt inzichten bij die bruikbaar zijn in zowel werk– als privĂ©–relaties.

Bijzonder interessant voor:

  • Bedrijfsleiders & leidinggevenden
  • Werknemers
  • Elkeen die interactie en gezonde relatie voorop stellen
mail

Schrijf in!

Klik hier om deel te nemen aan het seminarie over Transactionele analyse. De prijs is broodjeslunch en drank inbegrepen:

  • 8 euro voor studenten
  • 15 euro voor volwassenen