Fundraising dinner met Roger Raveel–menu

vrijdag 15 februari vanaf 18u30

Kunst Wijst De Weg en vzw De Kromme Boom nodigen U samen met familie en vrienden van harte uit om op vrijdagavond 15 februari ontspannen te genieten van het fundraising dinner.

Neem een tafel (10 personen) of stoel voor uw rekening en steun door uw participatie het goed doel, vzw De Kromme Boom: een uniek zorgproject uit de Gentse regio.

Programma

  • Vanaf half zeven wordt u een drankje en hapje aangeboden terwijl u de nocturneopening van de kunsttentoonstelling ‘Ik ben niet Gek…’ exclusief meemaakt. Eerste schepen Mathias De Clercq houdt de officiële openingstoespraak.
  • Sterrenchef Benoit Dewitte tovert samen met het team van Gourmet Invent een waar Roger Raveelmenu op uw bord ter ere van de meester. De chef geeft acte de présence om zijn menu met trots aan u voor te stellen.
  • Christie’s organiseert deze avond een fundraising veiling ten voordele van het goede doel. Twee gesigneerde kunstdrukken van Roger Raveel, een werk van Walter De Buck, originele pentekeningen van cartoonist GAL en creaties van Berlinde De Bruyckere gaan deze avond onder de hamer.
  • De menukaart van deze avond is ontworpen op basis van een autobiografisch werk van Roger Raveel, door hem ter beschikking gesteld exclusief voor deze gelegenheid.
  • Ontspanning en een sfeervolle omkadering worden u muzikaal aangeboden door Le temps du mois en artistiek door Pascale Platel als dame fortuna.

Wij nodigen u graag uit om een tafel met genodigden (10 personen per tafel) voor uw rekening te nemen en zo een bijdrage te leveren aan dit uniek Gents zorgproject. Voor meer info contacteer ons.

Fundraising partners

logo gourmet invent benoit dewitte christies ijsster mise en place levi Logo ICC Gent

mail

Prijzen en tickets

  • particulieren: 125 euro
  • bedrijven: 150 euro

Klik hier om je in te schrijven voor deze avond

Uitnodiging

Klik hier voor de uitnodiging behorende bij het fundraising dinner.

27⁄11⁄12:Roger Raveel ontleent zijn naam aan het fundraising dinner en stelt een autobiografisch werk ter beschikking als kunstzinnige menukaart.